หลักสูตร สถาบันสอนภาษา Lingo

วันศุกร์ที่ 20 มิถุนายน พ.ศ. 2557

รับสเต๊กแบบไหนดี

รับสเต๊กแบบไหนดี 





Beef Cuts

Filet Mignon

Filet Mignon
Also known as: Tenderloin Steak

Fat content: Low

Strip Steak

Strip Steak
Also known as: Kansas City Steak, New York Strip, Strip Loin Steak, Shell Steak

Fat content: Medium

T-bone Steak

T-Bone Steak

Fat content: Medium

Porterhouse Steak

Porterhouse

Fat content: Medium

Ribeye Steak

Ribeye Steak
Also known as: Delmonico steak, Scotch fillet, Entrecôte
Description: The best all-around cut. The default choice of steak connoisseurs. Fine-grained steak. 
Fat content: Very High

Tomahawk Steak

tomahawk-steak
Also known as: Tomahawk Chop, Bone-In Ribeye, Cote du Boeuf (pronounced COAT duh BERF)
.
Fat content: Very High

Cowboy Steak

Cowboy Steak
Also known as: Tomahawk, Bone-In Ribeye

Fat content: Very High

Flat Iron

Flat Iron Steak
Also known as: Book Steak. Butler Steak, Lifter Steak, Petite Steak, Top Blade Steak
Fat content: High

Prime Rib

Prime Rib
Also known as: Standing Rib Roast. Ribeye Roast

Fat content: High

Ground Beef

Ground Beef
Also known as: Minced meat, Hamburger

Fat content: Low-Medium

Other Cuts


Beef Cuts Chart

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น

หมายเหตุ: มีเพียงสมาชิกของบล็อกนี้เท่านั้นที่สามารถแสดงความคิดเห็น